Webdesign voor het MKB

Breng de juiste boodschap over.

Het is belangrijk dat uw website aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Daarnaast is het belangrijk dat uw website ook het juiste gevoel overbrengt naar uw doelgroep. De website moet dezelfde boodschap overbrengen die u al jaren communiceert. Om een geschikt webdesign te ontwikkelen is een nauwe samenwerking nodig tussen opdrachtgever en ontwikkelaar.

Hoe scoort jouw website?

Naast een passend webdesign is het natuurlijk ook van belang dat uw website goed bereikbaar is via zoekmachines als Google. Als uw website wordt opgeleverd, kunt u aan de slag om meer bezoekers naar uw website te genereren. Ik kan u tips geven om beter gevonden te worden. Natuurlijk kan ik u hier ook volledig in ontzorgen.

Gratis Quickscan van uw website!

Heeft u enig idee hoe uw website scoort? Maak gebruik van de gratis quickscan en ontvang een rapportcijfer van uw website. Door een aantal cruciale aspecten te analyseren krijgt u inzicht in de prestaties van uw website. Laat uw gegevens achter en ontvang binnen 3 dagen een uitgebreid rapport van de Quickscan.
Vraag hier uw gratis Quickscan aan

Wordpress Webdesign

Al mijn websites worden gebouwd in Wordpress. Dit is een content management systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is zodat u makkelijk zelf teksten en afbeeldingen kunt wijzigen, en nieuwsberichten kunt plaatsen.
Wilt u het onderhoud van uw website liever uit handen geven? Dan kan ik met behulp van een strippenkaart uw website up-to-date houden, zodat uw website altijd voorzien is van de laatste updates, technieken en veiligheidsmaatregelen. Extra werkzaamheden zijn uiteraard bespreekbaar.
 
Kennis maken?
Ik maak graag kennis met jou en je bedrijf. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor jouw online marketing activiteiten.
Neem nu contact op