Wordpress webdesign

 • Connector.Connector.

  Gebruiksvriendelijk

 • Connector.Connector.

  Zoekmachine vriendelijk

 • Connector.Connector.

  Altijd de laatste techniek

Breng de juiste boodschap over

Het is belangrijk dat uw website aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Daarnaast is het belangrijk dat uw website ook het juiste gevoel overbrengt naar uw doelgroep. De website moet dezelfde boodschap overbrengen die u al jaren communiceert. Om een geschikt webdesign te ontwikkelen is een nauwe samenwerking nodig tussen opdrachtgever en ontwikkelaar.

Hoe scoort uw website?

Naast een passend webdesign is het natuurlijk ook van belang dat uw website goed bereikbaar is via zoekmachines als Google. Als uw website wordt opgeleverd, kunt u aan de slag om meer bezoekers naar uw website te genereren. Ik kan u tips geven om beter gevonden te worden. Natuurlijk kan ik u hier ook volledig in ontzorgen. Meer informatie

 • Agrilog
 • Mvo-connect

Wordpress CMS

Al mijn websites worden gebouwd in WordPress. Dit is een content management systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is zodat u makkelijk zelf teksten en afbeeldingen kunt wijzigen, en nieuwsberichten kunt plaatsen.

Wilt u het onderhoud van uw website liever uit handen geven? Dan kan ik met behulp van een strippenkaart uw website up-to-date houden, zodat uw website altijd voorzien is van de laatste updates, technieken en veiligheidsmaatregelen.
Extra werkzaamheden zijn uiteraard bespreekbaar.

Hoe kan ik u helpen?