KLANTCASES

Kastoloog

Webdesign & Marketing

Compleet design in de sfeer en gevoel dat past bij de doelgroep. Warm, intens en een grote belevingsfactor. Na het design en de ontwikkeling zijn we direct van start gegaan met een Google Ads en een e-mailmarketing. We werken naar een volledig geautomatiseerde lead-generator. De sale wordt gemaakt op de winkelvloer of bij de klant thuis naar aanleiding van brochures boordevol inspiratie en op maat gemaakte tekeningen.

Bekijk live

De Tijd Wonen

Webdesign & Marketing

Lokale marketing is voor De Tijd Wonen erg belangrijk, maar nog veel belangrijker zijn de unieke merken die alleen hier te bewonderen zijn. Dat vraagt om een solide strategisch plan van lokale naamsbekendheid en landelijke expertise samen komen. De site geeft een stijlvolle en eerlijke indruk van de showroom. De landingspagina's zijn een combinatie van de showroom en de sfeer die het des betreffende merk uit wil stralen.

Bekijk live

Thuishout BV

Webdesign, E-commerce & Marketing

Een keiharde online-only spelers die aardig voet aan de grond heeft op het gebied van picknicktafels. De prijsvechter verlaagd elke drempel om direct online een bestelling te plaatsen en overtuigd met sterke argumenten. Met een omzet-groei van meer dan 200% heeft het e-commerce platform GoedkopePicknicktafels.nl tot nu toe een zeer succesvol jaar. Een krachtige mix van kanalen zorgt ervoor dat de conversie ruim boven de 5% ligt. 

Bekijk live

Ook zij gingen u voor...

Samenwerken?

Wilt u meer bezoekers op uw website of webshop? Is uw conversie te laag? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe website? Laat het me weten!
Contact opnemen