ONLINE MARKETING

Uw strategische partner

U hebt een probleem of een uitdaging. Van der Wal Media biedt een sluitende strategie met de juiste mix van online marketing kanalen. Samen gaan we de uitdaging aan! Dat doen met korte lijntjes en persoonlijk contact.

Meer bezoekers

Hoe meer bezoekers, des te groter de verkoopkansen

Hogere conversie

Verlaag drempels en verbeter de kwaliteit van het verkeer

Meer omzet

Op het juiste moment in beeld met het juiste aanbod, zonder drempels

Local marketing

Zet uzelf beter op de kaart als lokale ondernemer. Dit doen we door online marketing in te zetten op regionaal niveau. Samen ontwikkelen we de beste mix tussen traditionele en moderne marketingactiviteiten. Vergroot uw naamsbekendheid, zorg voor meer traffic op de winkelvloer en krijg gericht bezoek.

E-commerce

We onderzoeken de knelpunten van uw e-commerce platform, analyseren de huidige prestaties en ontwikkelen een concrete strategie. Door de juiste kanalen in te zetten en te optimaliseren kunnen we de kwaliteit van het verkeer verbeteren waardoor uw conversie en het gemiddelde orderbedrag stijgt.

B2B klanten herkennen?

Geef jouw business een boost. Met behulp van Leadinfo worden zakelijke website-bezoekers herkent en realtime alle relevante bedrijfsgegevens voor jouw inzichtelijk gemaakt.

Samenwerken?

Wilt u meer bezoekers op uw website of webshop? Is uw conversie te laag? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe website? Laat het me weten!
Contact opnemen
check-square-o